dimecres, 11 de novembre del 2020

VIDEOCLIP 20 ANIVERSARI IES CÀRCER

Al mes de setembre de l'any 2000 va obrir les seues portes l'IES Càrcer. Una efemèride perfecta per convertir-se en el punt de partida d'un nou projecte de la meua aula de música.

Començàrem a treballar-ho a l'optativa de  música de 4t al mes de març de 2020, just abans del confinament. Durant els mesos de tancament a casa, l'alumnat va continuar amb diverses tasques, encara que, el que havia de ser un documental gravat en directe es va convertir en un videoclip fet com un trencaclosques amb xicotets trocets que ens han arribat d'ací i d'allà.

I és que el valor més important d'aquesta institució educativa són les persones; totes aquelles que han passat per ací. Per això volíem que foren les protagonistes d'aquest aniversari. Al mateix temps la idea era oferir models i referents a l'actual alumnat per obrir ments, per dir-los que tot és possible i que es poden mirar al mirall dels qui abans han sigut xiquetes i xiquets estudiants.

El passat  14 de novembre es va estrenar en directe al Canal de Youtube Departament Música Càrcer el videoclip sencer on ja està disponible al següent enllaç.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que d'una forma o altra heu fet possible aquest vídeo, i també agrair-vos als qui d'una forma o altra s'heu unit a aquesta celebració virtual. Esperem que vos agrade!!






Salutacions

Laura Capsir Maiques, cap del departament de música IES Càrcer